Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DIREKTORKA APOTEKE PANČEVO JELENA EROR PODNELA OSTAVKU - | K-013 Portal

DIREKTORKA APOTEKE PANČEVO JELENA EROR PODNELA OSTAVKU

Kako K-013 saznaje, Jelena Eror je podnela ostavku na mesto direktora “Apoteke” Pančevo. Ostavku su podneli i zamenik direktora i Upravni odbor ove ustanove.

Radnici “Apoteke” Pančevo održali su danas protestno okupljanje povodom neisplaćenih zarad od septembra i stanja u ovoj ustanovi čiji je osnivač grad Pančevo.

- Zbog blokade računa koju je pokrenuo jedan od poverioca Medicom iz Šapca, Fond ne želi da refundira novac za recepte osiguranika, pa je samim tim dovedeno u pitanje funkcionisanje “Apoteke” u narednom periodu, navodi naš sagovornik.

Na protestnom okupljanju bilo je oko 50 radnika koji su u protestnoj šetnji obišli Sud, Fond i zgradu Gradske uprave. Naredni protest zakazan je za sredu.

Protiv bivšeg rukovodstva pančevačke “Apoteke” podnete su krivične prijave koje su za sada bez sudskog epiloga. Dug “Apoteke” Pančevo trenutno iznosi 750 miliona dinara.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS