Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DOLOVO: Mladi tamburaši nagrađeni na prestižnim festivalima tamburaške muzike - | K-013 Portal

DOLOVO: Mladi tamburaši nagrađeni na prestižnim festivalima tamburaške muzike

dolovo, tamburaska sekcija

Mladi tamburaši izdvojenog odeljenja u Dolovu pančevačke Muzičke škole „Jovan Bandur“ trijumfovali su na prestižnim takmičenjima tamburaške muzike u Subotici i Pančevu.

Sada se pod vođstvom profesora Luke Vujčića, pripremaju za učešće na republičkom festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije.

Tamburaši iz Dolova učestvovali su na dva velika takmičenja ove godine. Na 20. Festivalu vojvođanske tambure“ u Subotici i na Međunarodnom takmičenju mladih tamburaša u Pančevu. Na oba takmičenja osvojili su vredne nagrade.

Mlade tamburaše izdvojenog odeljenja u Dolovu Muzičke škole „Jovan Bandur“ Pančevo u narednom periodu očekuje republički festival muzičkih i baletskih škola Srbije. Redovno i vredno vežbaju pod dirigentskom palicom profesora Luke Vujčića.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS