Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Domu zdravlja i Zmajevoj školi više od 11 miliona dinara od Ministarstva pravde - | K-013 Portal

Domu zdravlja i Zmajevoj školi više od 11 miliona dinara od Ministarstva pravde

Na konkursu Ministarstva pravde za raspodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja u ukupnom iznosu 351.509.000 dinara, odobreno je 67 projekata od kojih su dva iz Pančeva.

Osnovnoj školi “Jovan Jovanović Zmaj” odobreno je 7.320.000 dinara za projekat „Rekonstrukcija stare fiskulturne sale u školski višefunkcionalni prostorˮ.

Kako se u obrazloženju navodi, rok u kome realizacija projekta mora da se okonča je 136 dana nakon dobijanja sredstava, a rok za podnošenje izveštaja o realizaciji projekta sa finansijskim izveštajem i dokazima o namenskom utrošku dodeljenih sredstava 30 dana od isteka roka u kome realizacija projekta mora da se okonča.

Domu zdravlja Pančevo na ovom konkursu je odobreno 4,5 miliona dinara za realizaciju projekta „Unapređenje dostupnosti zdravstvene zaštite pacijentima na hemodijalizi”. Kako se u obrazloženju navodi, rok u kome realizacija projekta mora da se okonča je 30. septembar 2016. godine, rok za podnošenje izveštaja o realizaciji projekta sa finansijskim izveštajem i dokazima o namenskom utrošku dodeljenih sredstava je 30. oktobar 2016. godine.

Ministarstvo pravde ova sredstva rasporedilo je na realizaciju 67 različitih projekata širom Srbije.

V.J.P.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.