Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS: Iskorenićemo stranačko zapošljavanje - | K-013 Portal

DS: Iskorenićemo stranačko zapošljavanje

Na konferenciji za novinare Gradskog odbora Demokratske stranke u Pančevu, dr Dušan Stojić, kandidat za gradonačelnika, predstavio je danas članicu tima koja će se baviti poslovima komunalne delatnosti, Ljiljanu Stanković.

- Pančevo zalužuje da ga vode stručni ljudi, zato je članica našeg tima i Ljiljana Stanković, koja će se, kada postanem gradonačelnik, baviti poslovima komunalne delatnosti. Njeno iskustvo i znanje biće nam ključno, kako bismo u ovoj oblasti rešili sve probleme koje grad trenutno ima, naglasio je dr Dušan Stojić, kandidat za gradonačelnika Pančeva.

Dugogodišnji član DS-a Ljiljana Stanković, koja će, ukoliko njena stranka dođe na vlast, biti zadužena za komunalna pitanja, rekla je da prvo što će iskoreniti jeste stranačko zapošljavanje u komunalnim preduzećima. Ona je naglasila da je jedini način da ta preduzeća krenu napred zapošljavanje stručnjaka u njima.

- U komunalnoj delatnosti radim već 36 godina i smatram da sam dovoljno kompetentna za ovu oblast. Ono što nam je glavni cilj jeste da poboljšamo koordinaciju među loklanim preduzećima i da zaposlimo mlade, stručne kadrove. Lokalna preduzeća ne smeju više da budu ničiji feudi, izjavila je prilikom predstavljanja, Ljliljana Stanković, članica tima dr Dušana Stojića, kandidata za gradonačelnika Pančeva.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.