Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS karavan posetio Pančevo - | K-013 Portal

DS karavan posetio Pančevo

Predsednik DS Bojan Pajtić sa saradnicima u okviru predizborne kampanje boravio je u Pančevu gde je posetio Sigurnu kuću.

On je izjavio da se građani 24. aprila opredeljuju između Srbije u kojoj su žene građani drugog reda i gde za nasilnike uvek ima opravdanja, u kojoj se ćuti i trpi, i Srbije u kojoj su svi slobodni i ravnopravni, u kojoj zakoni važe jednako za sve.

"Građani se 24. aprila opredeljuju između Srbije u kojoj za nasilnike uvek ima opravdanja, u kojoj se ćuti i trpi, i Srbije u kojoj zakoni važe jednako za sve i gde nema straha i nemaštine. Hoće li žene žrtve nasilja ćutati večno ili će živeti normalno i živeti sad, kazao je lider DS-a tokom posete pančevačkoj Sigurnoj kući.

Pajtić je dodao da je pokrajinska vlast u prethodnom periodu Vojvodinu pokrila sistemom sigurnih kuća po najvišim evropskim standardima.

Potpredsednica DS-a Gordana Čomić rekla je da DS zajedno sa svima želi da žrtve dobiju pravdu, da nasilnici budu kažnjeni i da svi živimo normalno, bez nasilja.
"Živeti normalno znači živeti u porodici bez nasilja, gde smo mi majke, sestre, bake, ćerke... Naša je obaveza da učinimo sve zakonima, da učinimo sve kao ljudi, da ne ćutimo o nasilju koje se dešava oko nas, jer je obaveza da se o tome govori, rekla je Čomićeva.

Dr Dušan Stojić, kandidat DS za gradonačelnika rekao je da je počastvovan današnjom posetom Bojana Pajtića i Gordane Čomić i ponovio da je ponosan što je kandidat za prvog čoveka Pančeva.

''Vodićemo ovaj grad časno i pošteno, kao što su takvi i ljudi koji su sa mnom u timu, koji su kompetentni i iza čijih života stoji rezultat i posvećenost ovom gradu. Ja sam peto koleno Pančevac i učiniću sve da ovaj grad konačno dobije svoje lepo lice, varoško lice, Vojvođansko lice, lice jedne srednjoevropske varoši, u kojem  će svaki građanin biti nasmejan, gde će mladi imati posao, a svi ostali sigurnost i zadovoljstvo da žive na obali Tamiša i Dunava'', naglasio je dr Dušan Stojić, kandidat za gradonačenika Pančeva.

V.J.P. & M.D.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.