Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Evo šta nas sve očekuje u aprilu u Muzičkoj školi „Jovan Bandur” Pančevo - | K-013 Portal

Evo šta nas sve očekuje u aprilu u Muzičkoj školi „Jovan Bandur” Pančevo

Muzička škola "Jovan Bandur" u Pančevu pripremila je interesantan program za april mesec.

Pročitajte u nastavku kojim sve dešavanjima možete prisustvovati:

- Učenici solo pevanja prof. Tatjane Stojiljković, uz klavirsku saradnju prof. Ane Milatović, održaće koncert u sredu, 5. aprila od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Na programu će biti solo pesme i arije P. Konjovića, I. Zajca, S. Hristića, P. I. Čajkovskog, F. Šuberta i drugih kompozitora.

- ŠKOLSKO TAKMIČENJE VIOLINISTA održaće se u ponedeljak, 10. aprila od 12.45 u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Predstaviće se učenici gudačkog odseka osnovne škole, njih trideset šestoro, a ocenjivaće ih profesori Sanela Blagojević, Borjana Stražmešterov, Helena Marinc, Jožef Varga, Vojkan Popović i Milena Milošević.

- Učenici saksofona, klasa prof. Darka Armenskog, prirediće koncert u ponedeljak, 10. aprila od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Publika će čuti dela klasične, ali i popularne muzike. Na programu će biti kompozicije R. Šumana, V. Montija, P. Ituraldea, H. Mančinija, Dž. Lenona i drugih.

- Koncert đaka violine, klasa prof. Borjane Stražmešterov, održaće se u sredu, 19. aprila od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Mladi violinisti izvešće dela A. Vivaldija, E. Lalo, J. Hajdna, F. Šuberta i drugih autora.

- Harmonikaši prof. Ramone Dimitrijević Balać nastupiće u petak, 21. aprila od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Publika će čuti kompozicije G. F. Hendla, G. F. Telemana, J. Krigera i drugih stvaralaca, kao i obrade tradicionalnih melodija.

- Muzički kutak mr Gabriele Dinić predstaviće se sa još jednim koncertom u utorak, 25. aprila od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Ljubitelji klavirskog zvuka uživaće u delima V. A. Mocarta, L. van Betovena, M. Klementija, I. Mošelesa i drugih kompozitora.

- Veče kamerne muzike održaće se u sredu, 26. aprila od 18.30 u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Nastupiće učenici mr Vere Carine, koji će interpretirati najpoznatija dela klasične muzike. Publika će čuti kompozicije T. Albinonija, F. Mendelsona, A. Dvoržaka, A. Pjacole, Dž. Geršvina i drugih.

- DEVETO TAKMIČENJE UČENIKA HARMONIKE biće priređeno u četvrtak, 27. aprila u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Pančevo će i ove godine ugostiti soliste i kamerne ansamble iz brojnih muzičkih škola iz različitih gradova širom Srbije.

- Veče Bahove muzike održaće se u petak, 28. aprila od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Predstaviće se violinisti prof. Vojkana Popovića uz klavirsku saradnju prof. Tamare Rakić, a kao gost će nastupiti Branimir Kolocka (klasa prof. Milene Milošević). Posetioci će uživati u minijaturama, partiti i koncertu J. S. Baha.

Ulaz na sve programe je besplatan.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.