Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website FUTSAL: KMF „Kraljevićevo“ iz Kačareva počeo pripreme za predstojeću sezonu - | K-013 Portal

FUTSAL: KMF „Kraljevićevo“ iz Kačareva počeo pripreme za predstojeću sezonu

Klub malog fudbala Kraljevićevo započeo je pripreme za futsal sezonu koja počinje već 7. oktobra. Kraljevići će se takmičiti u Prvoj ligi Vojvodine koja je po rangu odmah ispod elitne Futsal Superlige Srbije.

Jedini futsal klub u opštini Pančevo koji funkcioniše još od 2003. Okupio se u Hali sportova u Kačarevu kako bi započeo bazične pripreme. Prozivci su se odazvali svi igrači koji su bili u klubu i prethodne sezone a do početka sezone očekuje se još neko pojačanje. Prve tri nedelje odradiće se „suve“ pripreme, bez lopte, gde će se raditi na kondiciji i snazi dok će preostali period do početka takmičenja iskoristiti za taktički deo.

Posle dve godine godine nastupanja u 2. Ligi Vojvodine, Kraljevićevo je uspelo da se domogne višeg ranga koji je neuporedivo kvalitetniji od pomenutog takmičenja. U predstojeću sezonu ulaze sa velikim ambicijama a glavni cilj je gornji deo tabele na kraju sezone, odnosno mesto među prve četiri ekipe.

KMF Kraljevićevo poziva sve zaljubljenike u mali fudbal da ih podržite i pratite njihove aktivnosti na fejsbuk stranici kluba.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.