Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Gala novosadsko veče za VRŠAČKE plesače - | K-013 Portal

Gala novosadsko veče za VRŠAČKE plesače

vrsac, plesni studio milenijum, ples

Plesači Plesnog studija Millennium iz Vršca, još jednom su pokazali da se nalaze na samom vrhu plesne scene Srbije, ovog puta u maloj sali novosadskog Spensa, na 12. po redu „Spring fest“ festivalu u plesu.

U kategoriji do 12 godina nagradu za najbolji duo osvojile su Lena Kostić i Teodora Ivašku sa koreografijom „Earth“. 

Grupa „Last of us“ proglašena je za najbolju grupnu koreografiju sa najviše poena žirija u svojoj starosnoj kategoriji.

PS Millennium vratio se kući sa 6 prvih, 8 drugih, 2 treća i 1 petim mestom u starosnim kategorijama mini, deca, youth i juniori.

Stručni žiri je na kraju večeri izabrao najbolje koreografije u solo, duo, grupnim i formacijskim kategorijama, koje su zaigrale ponovo u okviru Gala večeri. Čak dve koreografije vrščanki uzele su učešće u ovom delu takmičenja, i to solistkinja Lena Kostić sa koreografijom „Mother nature“ i grupna koreografija „Last of us“ u izvodjenju juniorskog tima.

Lena Kostić osvojila je prestižno 3. mesto na Gala večeri, i stala rame uz rame sa mnogo starijim i iskusnijim takmičarkama.

„Ovo je definitivno naša godina. Rezultati koji nas prate od početka godine dokaz su da radimo dobar posao, i pokazatelj vrednog rada i posvećenosti naših plesača. Trudićemo se, kao i do sada, da napredujemo i budemo još bolji i bolji. Svaka lepa reč upućena od strane stručnog žirija, ali i kolega iz drugih klubova, kao i njihovih plesača veliki je vetar u ledja. Ponosni smo što smo deo jedne divne plesne zajednice u Srbiji“, kažu treneri.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS