Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website HIT! Košarkaši poručili Tomislavu Nikoliću da ima prenos na tv-u - | K-013 Portal

HIT! Košarkaši poručili Tomislavu Nikoliću da ima prenos na tv-u

Reprezentativci Srbije u košarci poručili su danas predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da nema potrebe da lično dolazi na finalnu utakmicu sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, jer ima direktan prenos na televiziji.

Selektor Aleksandar Đorđević kaže da je direktan prednost sjajna stvar i da gledanje utakmice kod kuće ima brojne prednosti.

– Predsednik može da sve dobre poteze vidi na usporenom snimku, može da pojača i utiša zvuk, čak može da posle utakmice i vrati snimak i pogleda je još jednom. Ako gleda utakmicu u HD to mu je mnogo bolji osećaj nego da je u hali – izjavio je Đorđević.

Večeras od 20:45 muška košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv reprezentacije Amerike za zlato na Olimpijskim igrama u Riju.

>> Kompletan tekst pročitajte ovde <<Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.