Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Inicijativa za obnovu toaleta u školi u Omoljici - | K-013 Portal

Inicijativa za obnovu toaleta u školi u Omoljici

Udruženje građana Suncokret iz Omoljice po treći put zaredom organizuje Međunarodni volonterski kamp „Sunflower“, koji se održava u Omoljici u periodu 15. do 25. jula.

O.Š. ,,Dositej Obradović'' u Omoljici je spremna da ustupi svoje prostorije za održavanje međunarodnog kampa u narednom periodu, ali problem predstavlja nebezbedno i neadekvatno kupatilo koje se nalazi u okviru fiskulturne sale. Neophodno je uraditi sanaciju i opremanje novih cevi za vodu, keramičarske i molerske intervencije, a samim tim i postavljanje tri lavaboa, wc šolje, i tuš kabine.

Bavite se elektrikom, molerajem, keramikom, vodoinstalater ste ili ste spremni da donirate sanitarne elemente (pločice, lavaboe, wc šolje, slavine, bojler) ili PVC stolariju (vrata, prozore) jednostavno imate ideju i želeli biste da doprinesete organizaciji trećeg međunarodnog kampa u Omoljici, onda ćemo sigurno naći prostora da postanete deo ove sjajne priče, navodi se u pozivu organizatora.

Uređenje ovog toaleta značajno će poboljšati uslove za decu tokom trajanja školske godine, rad i funkcionisanje sportskih klubova koji koriste ove toalete, kao i održavanje međunarodnih kampova u narednim godinama!

Međunarodni volonterski kamp ,,Sunflower'' za cilj ima afirmaciju mladih iz Omoljice da se aktivno uključe u volontiranje i pokretanje pozitivnih promena u svom okruženju, te pruža mogućnosti i celokupnom stanovništvu da se upozna i druži sa mladim ljudima iz celog sveta. Druženje, zabava, konverzacija na engleskom jeziku, interkulturanost i tolerancija, samo su neke od mnogobrojnih prednosti koje ovakav tip volontiranja pruža svim učesnicima istog.

Ukoliko želite da svojim idejama, veštinama ili znanjem uzmete učešće u organizaciji i realizaciji kampa „Sunflower 3“, javite se na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pošaljite poruku na fejsbuk stranici Udruženja.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.