Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ’’INTERNACIONALNI KARNEVAL PANČEVO 2017’’ - Prijave za učešće u karnevalskoj povorci do 01. juna - | K-013 Portal

’’INTERNACIONALNI KARNEVAL PANČEVO 2017’’ - Prijave za učešće u karnevalskoj povorci do 01. juna

U toku je prijava karnevalskih grupa za učešće u velikoj međunarodnoj karnevalskoj povorci INTENACIONALNOG PANČEVAČKOG KARNEVALA koji će se održati 16. I 17. juna 2017.godine, a međunarodna karnevalska povorka je u subotu, 17.juna u 20:00 časova.

Sve karnevalske grupe koje žele da učestvuju u karnevalu, a nisu se do sada prijavile,  formular za prijavu mogu preuzeti sa sajta www.karnevalpancevo.com

Popunjena prijava se dostavlja na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a uz prijavu treba poslati i muzičku numeru za predstavljanje grupe u karnevalskoj povorci.

Karnevalsku grupu čini grupa od najmanje petnaest osoba, dok gornji limit ne postoji, jednako kostimiranih ili koji obrađuju istu temu.

Neprijavljene karnevalske grupe i osobe koje nisu kostimirane ne mogu da učestvuju u povorci i neće moći da se kreću obeleženom trasom međunarodnog karnevala.

Rok za prijavu karnevalskih grupa je do 01.06.2017.

Očekuje nas raznovrstan program sa brojnim učesnicima iz zemlje i inostranstva.

Internacionalni karneval u Pančevu je međunarodna manifestacija od velikog značaja za Republiku Srbiju koja predstavlja različite kulture i karnevalske tradicije iz celog sveta. Kao najveća gradska manifestacija i prvi međunarodni karneval u Srbiji, održava se u organizaciji udruženja ''Prijatelji Pančeva'', pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Grada Pančeva.

Ova manifestacija postala je turistička atrakcija koju poseti više od 100.000 posetilaca sa oko 2.000 učesnika iz preko 10 zemalja. Ove godine Internacionalni karneval u Pančevu će obeležiti 15 godina postojanja i  15 godina međunarodnog karnevala u Srbiji.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.