Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ivana Vislavski je šampionka Srbije, a pionirke ekipno dva puta druge - | K-013 Portal

Ivana Vislavski je šampionka Srbije, a pionirke ekipno dva puta druge

Na Prvenstvu Srbije iz serijske malokalibarske puške za pionire po B razvojnom programu Streljačkog saveza Srbije, održanom juče u Sremskoj Mitrovici članice Streljačke družine “Pančevo 1813” ponovo su blistale.

Streljačku družinu''Pančevo 1813'' je predvodio trener Siniša Veljković sa ekipom pionirki, u sastavu Ivana Vislavski,Anastasia Grujoski i Marija Aleksić, koja je osvojila dva srebrna pehara u konkurenciji od 20 takmičarki iz 14 srpskih klubova.

U disciplini 30 metaka u ležećem stavu ekipa pančevačkih pionirki je sa 668 krugova osvojila drugo mesto, kao i u disciplini trostav sa 3 puta po 10 metaka u ležećem, stojećem i klečećem stavu i ostvarenih 645 krugova.

U pojedinačnoj konkurenciji je trijumfovala Pančevka Ivana Vislavski, sa 244 kruga u disciplini trostav (86, 77, 81) i time uz vojvođansku titulu, osvojila i titulu šampiona Srbije u konkurenciji pionirki.
Anastasia Grujoski je osvojila sedmo mesto u obe discipline, a Marija Aleksić osmo mesto u ležećem stavu.

Ovim takmičenjem je završena prethodna takmičarska sezona za pionire, tako da odmah nastavljaju treninge i takmičenja iz vazdušnog sportskog oružja u novoj sezoni 2016/17.

 


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.