Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Javni poziv za dodelu nagrada najbojim studentima - | K-013 Portal

Javni poziv za dodelu nagrada najbojim studentima

Regionalni centar za talente "Mihajlo Pupin" i Kancelarija za mlade grada Pančeva upućuju poziv mladima, koji su školske 2016/17. godine prvi put upisali završnu godinu četvorogodišnjih studija ili studija u dužem trajanju (drugi stepen studija po Bolonjskom sistemu školovanja) na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija, da se prijave za dodelu nagrade najboljim studentima i studentkinjama grada Pančeva. 

Rok za prijavu je 30. jun.

Studenti i studentkinje koji konkurišu za nagradu trebalo bi da imaju prosečnu ocenu tokom svih godina studiranja najmanje 9,00.

Detaljnije informacije o konkursu, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave mogu se pronaći na zvaničnim internet stranicama regionalnog centra "Mihajlo Pupin" i Grada Pančeva.

Za sve dodatne informacije studenti i studentkinje se mogu obratiti Kancelariji za mlade grada Pančeva, putem telefona 013 308 795 ili mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.