Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Konkurs za izlaganje u galerijskim prostorima Kulturnog centra Pančeva u 2017. godini - | K-013 Portal

Konkurs za izlaganje u galerijskim prostorima Kulturnog centra Pančeva u 2017. godini

Kulturni centar Pančeva objavio je konkurs za izlaganje u galerijskim prostorima Kulturnog centra Pančeva u 2017. godini koji će biti otvoren do 30. septembra, i to za autorske, samostalne i grupne izložbe, multimedijalne projekte i programe. 

Na konkursu prednost imaju mulitmedijalni projekti koji se nisu realizovali u našim galerijskim prostorima. Poželjno je da projekat kojim se konkuriše ne izlaže u drugim galerijskim prostorima tekuće godine. 

Galerija obezbeđuje galerijski prostor - Galerija savremene umetnosti, Galerija Bate Mihajlovića ili Foaje Kulturnog centra Pančeva; stručnu pomoć pri postavci; PR aktivnost; dostupnu tehničku opremu i katalog i plakate

Za konkurs je neophodno podneti:

1. Koncept umetničkog projekta i tehnički opis (dimenzije radova, materijal, tehnički, materijalni i ljudski resursi) do 2.000 karaktera. 

2. Vizuelenu dokumentaciju – do 10 reprodukcija radova koji se predlažu za izložbu, sa naznačenim dimenzijama, tehnikom i godinom nastajanja (materijal može biti na fotografijama ili na CD-u, u JPG formatu ili 300dpi).

3. Radnu biografiju i kontakte (adresa, telefon i email) do 2.000 karaktera. 

Umetnici se obavezuju da će realizovati projekat koji je prihvaćen na konkursu. Ukoliko autori znatno promene odobreni projekat. Galerija zadržava pravo da ne prihvati izmene. Autori su dužni da najkasnije nedelju dana po završetku izlagačkog termina podignu svoje radove iz prostora galerije. 

Konkursnu dokumentaciju sa naznakom za konkurs dostaviti na mail ili poštom na adresu:

Galerija savremene umetnosti Pančevo

Vojvode Živojina Mišića 1, 26000 Pančevo

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Konkursna dokumentacija se ne vraća. Projekat razmatra Umetnički savet Galerije savremene umetnosti Pančevo i daje predloge po prostorima. Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.