Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: 4 medalje za karatiste Radničkog na Kupu Srbije - | K-013 Portal

KOVIN: 4 medalje za karatiste Radničkog na Kupu Srbije

karate klub radnicki, kovin

Sa Kupa Srbije u karateu za kadete, juniore i seniore koji je u subotu održan u Beočinu, takmičari i takmičarke Karate kluba Radnički vratili su se sa četiri osvojene medalje – tri u ekipnoj i jednom u pojedinačnoj konkurenciji.

Muški seniorski kata-tim Radničkog u sastavu: Strahinja Đorđević, Saša Đurić i Petar Vučić (iako junior, nastupio je i u seniorskoj konkurenciji umesto povređenog Andrije Đokića), zauzeo je drugo mesto i osvojio srebrnu medalju.

Bronzanim odličjem okitili su se ženski seniorski kata-tim u sastavu: Selena Đorđević, Anđela Spasojević i Anđela Krivošić, muški kadetsko – juniorski kata tim u sastavu: Danilo Đorđević, Tadija Milošević i Petar Vučić i Selena Đorđević u pojedinačnoj konkurenciji u katama.

Inače, na Kupu Srbije za kadete, juniore i seniore učestvovalo je više od 550 takmičara iz 94 kluba.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.