Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: "Đurina" škola najbolja u sportskom ribolovu - | K-013 Portal

KOVIN: "Đurina" škola najbolja u sportskom ribolovu

sportski ribolov, kovin, djurina skola

U organizaciji Kluba sportskih ribolovaca „Dunavac“ 2020 Kovin, na Šljunkari je u sredu održano Opštinsko školsko prvenstvo u sportskom ribolovu, a ujedno i tradicionalna manifestacija „Udicom protiv droge“. Učestvovalo je devet ekipa iz šest osnovnih škola sa teritorije kovinske opštine.

U ekipnoj konkurenciji, prvo mesto osvojila je ekipa OŠ „Đura Jakšić“ u sastavu: Aleksa Đukić, Stefan Radovanov i Vuk Borza, drugi su bili ribolovci iz OŠ „Desanka Maksimović“: Uroš Disić, Ognjen Komarica i Vuk Komarica, dok je treće mesto pripalo ekipi OŠ „Bora Radić“ iz Bavaništa u sastavu: David Stančulj, Mateja Trajković i Radoslav Zojkić.

Pojedinačno, najbolji na stazi bio je Lazar Milošević iz OŠ „Miša Stojković“ iz Gaja, drugi je bio Vuk Borza iz Đurine škole, a treći Kristijan Đilas iz škole „Bora Radić“.

Svi takmičari dobili su po kilogram hrane za ribe, a najbolje plasirani pored medalja, i štapove i kofe za za sportski ribolov.

Takmičenje je organizovano u saradnji sa Sportskim savezom opštine Kovin, Crvenim krstom Kovin i jednim od najboljih sportskih ribolovaca u Srbiji, Goranom Radovićem.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.