Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Poraz Radničkog u Melencima, Kolonija ubedljiva u Kovinu - | K-013 Portal

KOVIN: Poraz Radničkog u Melencima, Kolonija ubedljiva u Kovinu

radnicki, kovin, fudbal

Fudbaleri Radničkog zabeležili su sedamnaesti poraz u prvenstvu Vojvođanske lige „Istok“, pošto su minulog vikenda izgubili u Melencima od domaće Rusande sa 3:0 u okviru 27. kola. Pored 17 poraza, Kovinci imaju četiri pobede i šest nerešenih rezultata i sa 18 bodova zauzimaju pretposlednje, 15. mesto na tabeli.

Na poslednjem mestu je ŽAK iz Kikinde sa dva boda manje. U 28. kolu Radnički u Kovinu dočekuje BAK iz Bele Crkve, a utakmica je na programu u subotu od 17 sati.

U Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, fudbaleri Kolonije su u 18. kolu zabeležili petnaestu prvenstvenu pobedu. Oni su u nedelju u Kovinu savladali Omladinac 1927 iz Opova sa 4:1. Tri kola pre kraja prvenstva, Kolonija je prva na tabeli sa 37 bodova, pet više od drugoplasirane Slavie iz Kovačice.

Kada je o ostalim fudbalskim klubovima iz kovinske opštine reč, u istoj ligi sa Kolonijom su Jedinstvo iz Dubovca i Borac iz Pločice, koji su odmerili snage minulog vikenda na terenu u Pločici gde je domaća ekipa slavila sa 4:0. U narednom kolu, u Dubovcu će se sastati Jedinstvo i Kolonija, dok Pločičani gostuju u Samošu. Mečevi su na programu u nedelju od 17 sati.

Ostali klubovi iz naše opštine nastupaju u rangu iznad – Drugoj južnobanatskoj ligi „Zapad, gde su u nedelju odigrane utakmice 23. kola. BSK iz Bavaništa je u Gaju savladao domaći Partizan sa 5:1, Proleter iz Mramorka slavio je na gostovanju Starom Tamišu sa 4:3, dok je Omladinac izgubio na svom terenu u Deliblatu sa 3:2 od Borca iz Sakula. U 24. kolu, BSK će biti domaćin ekipi Starog Tamiša, Mramorčani gostuju u Vojlovici, Gajčani u Sakulama, a Deliblaćani u Sefkerinu. Sve utakmice 24. kola igraju se u nedelju, takođe od 17 sati.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.