Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: Pregled fudbalskog vikenda - | K-013 Portal

KOVIN: Pregled fudbalskog vikenda

pregled fudbalskog vikenda, kovin

Fudbaleri Radničkog izgubili su subotu na svom terenu od Jedinstva iz Vlajkovca sa 5:1 u utakmici 20. kola prvenstva Prve vojvođanske lige „Istok“. Na ovoj utakmici na klupi je debitovao trener Branko Đokić, kojeg je uprava Kluba angažovala nakon što je sporazumno raskinula saradnju sa Nikolom Bokunom. Radnički je poslednji na tabeli sa 15 bodova, po jedan bod više imaju kikindski ŽAK na petnaestom i BAK iz Bele Crkve na četrnaestom mestu.

U 21. kolu, Kovinci igraju u Srpskoj Crnji, gde će ih ugostiti domaća Budućnost, trenutno šestoplasirana ekipa na tabeli.

U Drugoj južnobanatskoj ligi „Zapad“ minulog vikenda odigrane su utakmice 17. kola. Od klubova iz naše opštine, do sva tri boda uspeo je da dođe Omladinac, pobedom na domaćem terenu u Deliblatu nad ekipom Mladosti iz Vojlovice sa

3:2. BSK iz Bavaništa odigrao je meč bez golova sa Jugoslavijom u Jabuci, dok su Proleter iz Mramorka i Partizan iz Gaja pretrpeli poraze kod kuće: Mramorčani su sa 4:2 izgubili od Tempa iz Sefkerina, a Gajčani sa 3:1 od Borca iz Sakula.

Fudbaleri Kolonije pobedili su u nedelju u Pločici domaći Borac sa 6:3 u utakmici 12. kola prvenstva Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. Istim rezultatom u korist gostiju završen je i susret u Dubovcu, između domaćeg

Jedinstva i Omladinca 1927 iz Opova. U 13. kolu, lider na tabeli, ekipa Kolonije ugostiće Dubovčane, dok Pločičani igraju sa Slaviom u Kovačici. Obe utakmice na programu su u nedelju od 16 sati.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS