Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Levica Srbije podržava formiranje Nestranačke građanske liste - | K-013 Portal

Levica Srbije podržava formiranje Nestranačke građanske liste

Levica Srbije se zalaže za novu politiku u kojoj se u prvi plan stavlja čovek, odnosno rešavanje njegovih svakodnevih problema.

Pored novih ideja za realizaciju takve politike su bitni i iskustvo i lični integritet, navodi se u saopštenju ove stranke.

Zbog toga je Gradski odbor Levice Srbije u Pančevu doneo odluku da se pridruži, i podrži inicijativu Petra Andrejića da se oformi Nestranačka građanska lista.

Petar Andrejić je čovek koji iza sebe ima konkretne rezultate, čovek koji je dobro poznat Pančevcima i Pančevkama, čovek koji je oko sebe okupio sva udruženja koja deluju na teritoriji Starčeva, i time dokazao da se ljudi mogu ujediniti oko dobre ideje, bez obzira na političku organizaciju kojoj pripadaju. Naš zajednički cilj je da se jedan operativni model, dokazano uspešan u rešavanju lokalnih problema, primeni svugde gde može da da rezultate, piše u saopštenju.

Gradski odbor Levice Srbije u Pančevu smatra da je izuzetno važno da na sledećim lokalnim izborima naši sugrađani i sugrađanke poznaju ljude koji će biti njihovi predstavnici u lokalnom parlamentu i da glasaju za čoveka, a ne za stranku, zaključuje se u saopštenju.

Prikupljanje potpisa podrške za Nestranačku građansku listu biće organizovano u nedelju, 20. marta, od 16 do 19 časova u Ulici Žarka Zrenjanina 26 u Pančevu. Potrebno je poneti važeću ličnu kartu ili pasoš.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.