Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website LOKALNI IZBORI: Narodni poslanik Radomir Lazović na predizbornom skupu koalicije "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" (VIDEO) - | K-013 Portal

LOKALNI IZBORI: Narodni poslanik Radomir Lazović na predizbornom skupu koalicije "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" (VIDEO)

pancevo protiv nasilja biram borbu, lokalni izbori, pancevo

Koalicija "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" je u petak, 24. maja, na platou ispred Kulturnog centra održala predizborni skup na kome je predstavljen program koalicije, a građani i građanke Pančeva su upoznati sa osnovnim tačkama programskih rešenja, kao i kandidatima i kandidatkinjama za odbornike i odbornice u Skupštini Grada Pančeva.

Do održavanja predstojećih lokalnih izbora u Pančevu je ostalo samo 10 dana, a aktivisti koalicije "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" kroz svakodnevne aktivnosti informisaće građane i građanke o značaju učešća u političkom životu lokalne zajednice.

Današnji skup posetio je i kopredsednik Zeleno-levog fronta i narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije Radomir Lazović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.