Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website LOKALNI IZBORI: Predizborni skup koalicije "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" u petak, 24. maja - | K-013 Portal

LOKALNI IZBORI: Predizborni skup koalicije "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" u petak, 24. maja

predizborni skup, radomir lazovic, koalicija pancevo protiv nasilja biram borbu, lokalni izbori, pancevo

Koalicija "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" će u petak, 24.05. sa početkom u 13:30 časova ispred Kulturnog centra održati predizborni skup na kome će govoriti Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta i narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije.

"Želimo da u sklopu predizbornog predstavljanja programa koalicije, upoznamo građane i građanke Pančeva sa osnovnim tačkama programskih rešenja, kao i našim kandidatima i kandidatkinjama za odbornike i odbornice u Skupštini Grada Pančeva. Do održavanja predstojećih lokalnih izbora u Pančevu je ostalo samo 10 dana, aktivisti koalicije "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" kroz svakodnevne aktivnosti informišu građane i građanke o značaju učešća u političkom životu lokalne zajednice, stoga Vas pozivamo da ispratite naš najavljeni skup i gostovanje narodnog poslanika Radomira Lazovića", navodi se u pozivu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.