Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website LOKALNI IZBORI: Predizborni skup u petak, 24. maja, gost narodni poslanik Radomir Lazović (ZLF) - | K-013 Portal

LOKALNI IZBORI: Predizborni skup u petak, 24. maja, gost narodni poslanik Radomir Lazović (ZLF)

pancevo protiv nasilja, radomir lazovic, predizborni skup, pancevo

Koalicija "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" organizuje na predizborni skup na kom će prisustvovati Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta i narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije u petak, 24.05. u 13:30 časova ispred Kulturnog centra.

Lazović će odgovarati na pitanja novinara i u neposrednoj komunikaciji sa građanima i građankama pojasniti važnost predstojećih lokalnih izbora u Pančevu.

"Pozivamo vas da na ovom predizbornom skupu upoznate naše kandidate i kandidatkinje za odbornike i odbornice u Skupštini Grada Pančeva koji će kao i do sada predstavljati program koalicije "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" i promovisati dobra rešenja za naš grad.

2. juna biramo nove politike usmerene na životna pitanja svih građana i građanki.

2. juna biramo dobar život, a ne partijski kriminal.

2. juna biramo borbu za čist i urbanistički skladan grad.

2. juna biramo borbu da sa lakoćom ostvarujemo svoja prava i da nam službe javnih preduzeća budu dostupne i profesionalne.

2. juna biramo borbu da Pančevo postane grad znanja, kulture i stvaralaštva.

Pozivamo vas da nas u toj borbi podržite! Vidimo se u petak, u 13:30 ispred Kulturnog centra" navodi se u saopštenju koalicije "Pančevo protiv nasilja - biram borbu". 

97561a47 191e 4ef5 bdb9 9873097f2066



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.