Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website LOKALNI IZBORI: Saopštenje koalicije "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" - | K-013 Portal

LOKALNI IZBORI: Saopštenje koalicije "Pančevo protiv nasilja - biram borbu"

koalicija pancevo protiv nasilja biram borbu, pancevo, lokalni izbori

Koalicija "Pančevo protiv nasilja - biram borbu" poslala je našoj redakciji saopštenje u kome poziva Pančevce i Pančevke da izađu na lokalne izbore u nedelju:

"Koalicija "Pančevo protiv nasilja - Biram Borbu" (NPS, DS, ZLF, LSV, PSG) poručuje svim našim dragim sugrađanima, našim Pančevkama i Pančevcima da na predstojećim lokalnim izborima 2. juna imaju jedinstvenu priliku da kazne jednu vrlo neodgovornu, bahatu i uzurpatorsku vlast Srpske napredne stranke, koja razara naš grad duže od jedne decenije.

Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže u borbi za slobodno Pančevo, da ne stoje mirno i po strani već da se bore za svoju budućnost i budućnost svoje dece u svom gradu i u svojoj zemlji. Pozivamo ih da izađu na birališta u nedelju, da iskoriste svoje biračko pravo i da glasaju za jedinu opozicionu listu Pančevo protiv nasilja - Biram Borbu pod rednim brojem 3", stoji u saopštenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.