Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milica Bunčić se vraća u velikom stilu – treća na državnom prvenstvu! - | K-013 Portal

Milica Bunčić se vraća u velikom stilu – treća na državnom prvenstvu!

milica buncic, ak tamis, pancevo, atletika

U Kraljevu je na novoizgrađenom atletskom stadionu 24 maja,održano pojedinačno prvenstvo Srbije na 10.000m u kategoriji starijih juniora/ki i seniora/ki.Organizator takmičenja je bio Srpski Atletski Savez.

Atletičarka AK Tamiš, Milica Bunčić osvojila je odlično treće mesto i bronzanu medalju.Plasman Milice Bunčić na državnom prvenstvu je izuzetno vredan, obzirom na šestomesečnu pauzu u trenažnom procesu zbog komplexnog medicinskog tretmana koji je zahtevao potpuno mirovanje i odsustvo sa atletske staze.Milica je sa laganim treninzima uz dozvolu lekarskog tima počela tek pre četiri nedelje,i učešće na državnom prvenstvu je trebalo da bude samo provera trenutnog psihofizičkog statusa.

Osvajanjem bronzane medalje u trci na 10.000m,Milica Bunčić je potvrdila status da je u samom vrhu Srske atletike u dugim prugama.Naredno veliko takmičenje za koje će se Milica Bunčić pripremati je državno prventsvo u kategoriji seniora koje je na programu krajem juna meseca.

U kategoriji seniorki u trci na 10.000m pobedilia je legendarna Srpska atletičarka Olivera Jevtić (MLU).

23 maja u Opovu je održan tradicionalni „Kros Spartaka“. Organizator takmičenja je bila lokalna samouprava Opštine Opovo i AK Spartak Opovo. Učetsvovalo je dest atletskih klubova sa oko 200 mladih atletičara.Trčalo se na deonicama od 100m do 600m,u kategorijama atletskih škola i pionira/ki.Atletičarke AK Tamiš, Milica Slavujac i Una Vojvodić sa trenerom Zoranom Kocićem, su sjajno predstavljale svoj klub i u trci na 300m Milica Slavujac se okitila zlatnom, a Una Vojvodić bronzanom medaljom.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.