Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUP PANČEVO: Otkrivene dve laboratorije za proizvodnju marihuane - | K-013 Portal

MUP PANČEVO: Otkrivene dve laboratorije za proizvodnju marihuane

Efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u dve odvojene akcije, pronađene su dve laboratorije za proizvodnju opojne droge marihuane.

Na teritorij Bele Crkve, pronađena je laboratorija smeštena u potkrovlju jedne kuće gde je pronađeno 34 biljke opojne droge marihuane.

Drugom akcijom u okolini Pančeva, u podrumu kuće u dve odvojene prostorije pronađeno je 46 saksija sa biljkama marihuane.

Ukupna količina zaplenjene marihuane je oko 6 kilograma. Obe laboratorije u kojima je bila uzgajana marihuana u veštačkim uslovima, bile su opremljene lampama, tajmerima , ventilatorima i specijalnim preparatima za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nadležnom tužilaštvu u Pančevu biće podnete krivične prijave protiv tri muške osobe, navodi se u saopštenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.