Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Najlepše u Omoljici je dvorište Olgice Vlajković - | K-013 Portal

Najlepše u Omoljici je dvorište Olgice Vlajković

Na konkursu "Najlepše uređeno dvorište Omoljice u 2016. godini" najviše glasova osvojilo je dvorište čija je vlasnica Olgica Vlajković. Kao nagradu, ona je dobila vaučer u iznosu od 3.000 dinara za kupovinu baštenskog materijala i opreme u prodavnici "Cmana" u Omoljici.

Na konkurs, koji je trajao od 20. juna do 20. jula, pristiglo je 19 fotografija.

Pobednička fotografija je određena brojem lajkova na fejsbuk stranici udruženja građana “Suncokret”.

Međunarodni volonteri kampa "Sunflower 3" su obilazili dvorišta koja su prijavljena na konkurs i samim tim se uverila u istinitost sadržaja fotografija.

Takođe, međunarodni volonteri su odabrali još dodatnih 12 fotografija dvorišta koja će se naći u kalendaru za 2017. godinu.

Vlasnici tih dvorišta su:
Dorina Tadić, Miroslav Aleksić, Branislav Savanović, Ceca Stajić, Čedo Gvozdenović, Zorica Gajić, Aleksandar Micanović, Snezana Pavlović, Violeta Radonjić, Petar Gvozdenovic, Branislava Dimitrijević, Zorica Milentijević.

Udruženje građana Suncokret najavljuje i nekoliko konkursa u periodu oko Nove godine i poziva ljude da razmišljaju o kreativnim idejama za uređenje i osvetljenje svojih dvorišta i kuća oko novogodišnjih i božićnih praznika, kao i o najveće napravljenom snešku beliću, okićenoj jelki i slično.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.