Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NS PANČEVO: Sramota, neodgovornost i bahatost! - | K-013 Portal

NS PANČEVO: Sramota, neodgovornost i bahatost!

narodna stranka pancevo, pantransport, cena karata

Gradski odbor Narodne stranke Pančevo smatra da je novo povećanje cena prevoza skandalozno i da pokazuje svu nebrigu lokalnih moćnika, prema građanima.

"Naime, ako ne ulazimo u eventualnu opravdsnost privatne firme "Pantransport" za novim poskupljenjima, smatramo da je sramotno, neodgovorno i bahato to što gradska vlast radi. Nikada se do sada nije desilo da lokalna samouprava ukine regres za srednjoškolce i studente. Da li je normalno da Pančevo, koje je uvek ulagalo u mlade, sada ukida regresirani prevoz jednoj od najznačajnijih kategorija stanovništva? Nama je jasno da ljudi koji trenutno vode grad, nisu u stanju ove stvari da razumeju, ipak mnogi od njih nisu ni u srednju školu išli, dok za fakultet nisu ni čuli, ali su se prihvatili odgovornosti i moraju da vode računa o svakom građaninu.

Zahtevamo od lokalne vlasti da se hitno vrate regresiranje prevoza, kao i da utiču na svog privatnog partnera da se cene više ne menjaju.

Mladi su naša budućnost, potrebna im je naša podrška i u njih moramo da ulažemo, kako bi ostali u našem gradu i našoj zemlji", navodi se u saopštenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS