Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbornici još danas u klupama - | K-013 Portal

Odbornici još danas u klupama

Odbornici Skupštine Grada Pančeva sastaće se danas, poslednji put u ovom sazivu, kako bi do kraja mandata usvojili Odluke vezane za funkcionisanje Pančeva, ali i nekoliko kadrovskih rešenja.

Sandra Božić bi trebalo da bude imenovana na mesto direktora JKP Grejanje u trajanju od 4 godine, kao i Milan Bačujkov na mesto direktora JKP Starčevac, Starčevo, a Vaso Krkobabić na mesto direktora u JKP Kačarevo. Njih troje su do sada bili u v.d. statusu.

Na dnevnom redu današnje Sednice gradskog paralmenata, između ostalog, naći će se Odluka o zabrani javnih okupljanja u blizini Opšte bolnice Pančevo i Doma Vojske, kao i predlog programa uređenja građevinskog zemljišta, kojom se precizira način izdavanja i prodaja zemljišta.

Na dnevnom redu naći će se i Predlog Strategije razvoja kulture u gradu Pančevu 2016-2020. godine, kao i Predlog zaključka o usvajanju Plana kapitalnih investicija, infrastrukturnog opremanja i investicionog održavanja grada Pančeva 2015-2017.

Odbornici će dati mišljenje i o predlogu odluke o izmenama i dopuni Odluke o davanju na korišćenje zemljišta za privremeno postavljanje montažnih garaža, kao i o Predlogu odluke o taksi prevozu putnika na teritoriji grada Pančeva. Razmatraće i Godišnji plan rada Komunalne policije Gradske uprave grada Pančeva za 2016. godinu

Pred odbornicima će se naći i izveštaji i programi rada ustanova kulture u Pančevu i Domova kulture u selima na teritoriji Grada.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.