Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Održana predavanja na temu "Bezbednost dece na internetu" u Apolu - | K-013 Portal

Održana predavanja na temu "Bezbednost dece na internetu" u Apolu

U dvorani Apolo u sredu, 14. decembra, održana su predavanja na temu "Bezbednost dece na internetu", koja su organizovala HO "Svetionik", Dom omladine Pančevo i Fondacija "Tijana Jurić".

Zbog velikog interesovanja umesto jedne, održane su dve edukacije, kojima je prisustvovalo oko 200 učenika osnovnih škola "Mika Antić", "Mara Mandić", "Jovan Jovanović Zmaj", "Vasa Živković", kao i članovi udruženja "Na pola puta".

U ime HO "Svetionik" prisutnima se obratila Ivana Morar, dok su predavači bili Igor Jurić i Mihaela Nemet iz Fondacije "Tijana Jurić". Deca su sa velikim interesovanjem pratila njihovo izlaganje koje je obilovalo korisnim i interesantnim informacijama, kao i mnoštvom primera iz svakodnevnog života. Akcenat je stavljen na opasnostima koje vrebaju na internetu i upućivanje na to koje ponašanje se smatra rizičnim. Internet, kao i sve drugo, ima svoje dobre i loše strane, on je deo naše svakodnevnice i trebamo ga koristiti na bezbedan način. Postojala je interakcija između predavača i osnovaca, koji su postavljali razna pitanja ali i iznosili svoja saznanja o određenim situacijama na koje su im edukatori ukazivali.

Realizovanjem ovog predavanja u našem gradu, Humanitarna organizacija "Svetionik" ostvarila je saradnju sa Fondacijom "Tijana Jurić", kao i sa Domom omladine Pančevo.

I.M.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.