Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Održano okružno takmičenje iz informatike - | K-013 Portal

Održano okružno takmičenje iz informatike

Okružno takmičenje učenika osnovnih škola iz informatike održano je u subotu, 5. marta, u OŠ “Žarko Zrenjanin” Kačarevo.

Takmičenja iz informatike su novijeg datuma, a održavaju se u dve grupe – za đake 5. i 6. razreda i posebno za đake 7. i 8. razreda. 

U kategoriji učenika petih i šestih razreda prvu nagradu osvojio je Pavle Milenović, učenik V razreda OŠ “Mika Antić” iz Pančeva, drugu nagradu osvojila je Mina Tršek, učenica VI razreda OŠ “Stevica Jovanović” iz Pančeva, a treću nagradu osvojila je Anja Šušnjar, učenica V razreda OŠ “Sveti Sava” iz Pančeva.

U kategoriji učenika sedmih i osmih razreda osnovnih škola prvu nagradu osvojio je Nikola Peštanac, učenik VIII razreda OŠ “Isidora Sekulić” iz Pančeva, drugu nagradu osvojili su Ognjen Stanković, učenik VIII razreda OŠ Aksentije Maksimović iz Dolova i Vladimir Krstić, učenik VIII razreda OŠ Isidora Sekulić iz Pančeva.
Treću nagradu osvojio je Filip Straka, učenik VIII razreda iz OŠ “Mlada pokolenja” iz Kovačice, dok su pohvale pripale Filipu Rovčaninu, učeniku VIII razreda OŠ Aksentije Maksimović iz Dolova, Davidu Danilovu, učeniku VII razreda OŠ “Aksentije Maksimović” iz Dolova i Milanu Jovanoviću, učeniku VIII razreda OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Pančeva.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS