Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OFK VRŠAC pobedom završio uspešnu sezonu - | K-013 Portal

OFK VRŠAC pobedom završio uspešnu sezonu

ofk vrsac, fudbal

Vrščani su lako i ubedljivo savladali Lazarevčane, potvrdili osvajanje prvog mesta u plej-aut grupi i ostvarili najbolji plasman otkako se takmiče među prvoligašima.

U svečarskoj atmosferi na stadionu pod kulom trener Zoran Kostić od prvog minuta pružio je šansu kadetu Bojanu Pajoviću, debitovala su dvojica omladinaca, Vladan Bala i Vukašin Kojić, a veliki aplauz za prvi nastup u seniorskoj konkurenciji dobio je Stefan Kostadinov, momak rođen 2008. godine, član kadetskog tima koji je ove sezone izborio opstanak u najjačem rangu našeg fudbala za taj uzrast.

Kolubari je pobeda bila neophodna da bi se mogla nadati opstanku u slučaju za njih povoljnog ishoda u Novom Sadu, međutim na vršačkom stadionu za sve su se pitali domaći. Najbolju priliku na utakmici Vrščani su stvorili već u 15. minutu kada je Milivojević odlično prodro po levoj strani, Kilibardin udarac je odbranio Trajković, u nastavku akcije Vujić je centrirao, Čejić glavom odigrao povratnu Kilibardi koji je sa svega jednog metra prebacio čitav gol. Uroš Kilibarda se ispravio u finišu prvog poluvremena kada se posle akcije Vujića i Bojana Blagojevića izborio za poziciju u kaznenom prostoru i silovitim udarcem pod prečku efektno savladao Trajkovića 1:0.

U drugom poluvremenu Vrščani su nastavili sa dominacijom i 61. minutu rešili pitanje pobednika meča. Posle akcije Zoćevića, Čejić je centrirao na ivicu peterca Kolubare, Milivojević se odlično kretao i lako smestio loptu u mrežu, 2:0. Igrači i stručni štab Vrščana završetak uspešne sezone proslavili su po tradiciji ustanovljenoj ove sezone, sa svojim mladim navijačima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.