Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OMOLJICA: Bazar rukotvorina povodom 8. marta - | K-013 Portal

OMOLJICA: Bazar rukotvorina povodom 8. marta

omoljicda, bazar rukotvorina, 8. mart

Udruženje žena “Omoljčanke” iz Omoljice tradicionalno organizuje bazar rukotvorina u čast obeležavanja Osmog marta. Ovogodišnji Osmomartovski bazar će se održati u prostorijama udruženja u Omoljici od 6. do 8. marta, svakog dana u periodu od 8 do 18 sati.

„I ove godine donosimo obilje noviteta i pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže i podrže rad naših članica koje svojim trudom i talentom čine ovaj svet lepšim i bogatijim. Osmi mart nije samo dan u kojem se daruju pokloni, cveće i čestitke, to je i dan koji slavi žene i njihovu neprestanu borbu za pravedniji položaj i jednakost u društvu.

Kroz naše inicijative i projekte aktivno podržavamo ideju unapređenja položaja žena u društvu, težimo stvaranju okoline u kojoj će žene imati jednake šanse i mogućnosti za razvoj i napredak, i borimo se da osnažimo svaku ženu i omogućimo joj razvijanje veština i dostizanje ciljeva“, navodi se u pozivu Udruženja žena „Omoljčanke“.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.