Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OMOLJICA: Predavanje na temu „Izazovi roditeljstva – najčešće greške u vaspitanju dece" 30. maja u OŠ „Dositej Obradović" - | K-013 Portal

OMOLJICA: Predavanje na temu „Izazovi roditeljstva – najčešće greške u vaspitanju dece" 30. maja u OŠ „Dositej Obradović"

os dositej obradovic, omoljica, predavanje, dr Vlajko Panović

U OŠ „Dositej Obradović" Omoljica, u četvrtak, 30.maja 2024.godine, sa početkom u 18 časova, održaće se predavanje na temu „Izazovi roditeljstva – najčešće greške u vaspitanju dece".

Predavač će biti dr Vlajko Panović, poznati srpski klinički psiholog sa višedecenijskim iskustvom.

Vaspitanje dece je tema kojom se dr Vlajko Panović stručno bavi godinama unazad i važi za jednog od najvećih stručnjaka u oblasti rešavanja krize savremene porodice.

Kao klinički psiholog Vojnomedicinske akademije doktor Vlajko Panović je sproveo mnoga istraživanja u sistemu obrazovanja, a njegovi snimci na Jutjubu govore o poremećajima ponašanja, nasilništvu, agresiji kod dece, kao i propustima roditelja.

Decenijama govori i drži predavanja o štetnom uticaju video igara i društvenih mreža na razvoj dečijeg mozga.

Održao je više stotina tribina širom Srbije na kojima, između ostalog, napominje da je, u ovom vremenu, roditeljima potrebna pomoć, a ne kritika i da je uspeo onaj roditelj koji je odgajio radosno dete.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.