Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Osnovan Pokret Starčevo - | K-013 Portal

Osnovan Pokret Starčevo

U Starčevu je večeras održana inicijativna skupština za “Pokret Starčevo”, a za predsednika izabran je Petar Andrejić.

Pokret  Starčevo je organizacija koja okuplja pripadnike svih političkih ideologija i široko građanstvo sa osnovnom idejom uspostavljanja što boljih uslova života na teritoriji grada Pančeva, a što najpre podrazumeva zalaganje za decentralizaciju na svim nivoima.

Polazeći od neosporne činjenice da je Starčevo u poslednjoj deceniji načinilo snažan iskorak napred definišući se kao najorganizovanije i komunalno najopremljenije naselje na teritoriji grada Pančeva,  sa isto tako razvijenom društvenom nadgradnjom u kojoj su svoje mesto našla brojna udruženja građana i klubovi, prvenstveni cilj Pokreta Starčevo biće očuvanje postignutog nivoa razvoja lokalne zajednice ali i stvaranje preduslova i aktivno delovanje na njenom daljem razvitku.

"Želimo da svojim iskustvom i angažmanom pomognemo da i Pančevo iskoristi sve svoje potencijale i da građani Pančeva osete boljitak u svakodnevnom životu. Na primeru Starčeva pokazali smo da to umemo i možemo i da je naša vizija dalekosežna,"  navodi se u saopštenju Pokreta Starčevo.

Petar Andrejić je predsednik, Suzana Arsovska - potpredsednica, a sekretar je Predrag Stanković. 

Pokret, koji će se zalagati za nastavak razvoja Starčeva, ali koji želi da ponudi i gradu Pančevu svoje iskustvo u delovanju na razvoju lokalne zajednice osnovali su: Petar Andrejić, Jova Bajer, Mile Antonijević, Žarko Mojsilović, dr Miša Sokolović, Anton Deniger, Jova Perovanović, Aca Dimitrić, Predrag Stanković, Suzana Arsovska i Đurica Venjac.

Uskoro će Pokret biti u potpunosti konstituisan formiranjem Opštinskog odbora.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.