Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Osnovci iz Pančeva sjajni u Obrenovcu - | K-013 Portal

Osnovci iz Pančeva sjajni u Obrenovcu

Učenici osnovnih škola iz Pančeva učestvovali su na Svetosavskom badminton turniru “Jefimija 2016”, 30. januara u OŠ “Jefimija” u Obrenovcu i osvojili 9 medalja.

Takmičari su predstavljali svoje škole, a ne klubove za koje igraju, a učenici Osnovne škole "Isidora Sekulić", osvojili su najveći broj priznanja na ovom državnom takmičenju.

U kategorijama devojčica i dečaka 3. i 4. razreda, najbolja je bila Marija Samardžija (OŠ “Isidora Sekulić“). Uspešni su bili i njeni školski drugari. Drugo mesto zauzela je Katarina Vig, a Petar Radonić (OŠ “Isidora Sekulić“) osvojio je treće mesto i bronzanu medalju.

Učenici petog i šestog razreda, Natalija Boharević (OŠ “Jovan Jovanović Zmaj“) i Nikola Borka (OŠ “Jovan Jovanović Zmaj“ ) osvojili su srebrne medalje, dok su Luna Popović (OŠ “Sveti Sava“) i Veljko Cukanić (OŠ “Branko Radičević“) osvojili bronzana odličja.

U kategorijama učenika sedmog i osmog razreda, Ana Milošević (OŠ “Isidora Sekulić“) osvojila je srebrnu, a Mihajlo Borka (OŠ “Jovan Jovanović Zmaj“) bronzanu medalju, saopšteno je iz Badminton kluba Dinamo Pančevo.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.