Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Otvorena renovirana ambulanta u Kačarevu - | K-013 Portal

Otvorena renovirana ambulanta u Kačarevu

Renovirana ambulanta u Kačarevu otvorena je u četvrtak 28. januara, nakon što su završeni svi neophodni građevinski radovi započeti u oktobru prošle godine.

Otvaranju su prisustvovali gradonačelnik grada Pančeva Saša Pavlov, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za zdravstvo dr Mirela Petrović, direktor Doma zdravlja dr Slobodan Ovuka i zdravstveni radnici Doma zdravlja, direktorka JP "Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva" Pančevo Maja Vitman, član Saveta Mesne zajednice Kačarevo Branko Bokun i drugi predstavnici Mesne zajednice.
Gradonačelnik Saša Pavlov istakao je značaj odlične saradnje između Doma zdravlja, odnosno ambulante i šire društvene zajednice i izjavio da je ovde učestvovao pre svega Grad, sa svojim investicijama, ali i građanima poželeo dobro zdravlje, da ne koriste toliko često usluge Doma zdravlja, ali ko bude morao da ga koristi, sada će to biti mnogo prijatnije i u mnogo boljim uslovima.

Direktor Doma zdravlja dr Slobodan Ovuka podsetio je da su radovi započeti početkom oktobra 2015. godine.

“Povezana je kompletna vodovodna kanalizaciona mreža, zamenjena je stolarija, urađeni su molerski građevinski radovi, radovi na prilazu objektu, manjeg obima, to je sve obuhvaćeno radovima, izjavio je dr Ovuka i istakao opšte zadovoljstvo, pre svega, stanovnika Kačareva, a potom i zaposlenih u zdravstvu zbog boljih uslova za rad.
Direktorka JP "Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva" Maja Vitman rekla je da su obavljeni obimni radovi koji će omogućiti kvalitetniji nivo zdravstvene zaštite.

Radovi na renoviranju ambulante u Kačarevu završeni su 22. januara.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA N Fashion Cinestar 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city