Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Čitalačko-dramske radionice za mlade u Gradskoj biblioteci - | K-013 Portal

PANČEVO: Čitalačko-dramske radionice za mlade u Gradskoj biblioteci

citalacko dramska radionica, gradska biblioteka pancevo

Gradska biblioteka Pančevo i grupa „Čitalački dramatorijum” pokrenula je ciklus čitalačko-dramskih radionica za mlade od 13 do 16 godina koje se održavaju svakog utorka od 18 do 20 sati na Dečjem odelјenju Gradske biblioteke.

Na radionicama čita, diskutuje i primenjuju različiti oblici dramskih metoda, pa iskustvo čitanja postaje zanimlјiv i dinamičan zajednički doživlјaj. Radionice su besplatne, grupe otvorene za nove članove, a vode ih dramska pedagoškinja i umetnica Nataša Milojević, profesorka srpskog jezika i književnosti Danica Vulićević i pedagoškinja Bojana Kontić.

Polaznici radionica imaće priliku da se susretnu sa piscima za mlade u Gradskoj biblioteci Pančevo i da organizovano posete pozorišne predstave.

„Čitalački dramatorijum” je podržala Fondacija „Trag” i Reprezentativno udruženje u kulturi „Bazaart”.

Zainteresovani se mogu obratiti na imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., tel. 063/212-596 ili dođite u utorak u 18 sati na Dečje odelјenje Gradske biblioteke.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.