Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Dve medalje u powerliftingu za KDT "Dinamo" - | K-013 Portal

PANČEVO: Dve medalje u powerliftingu za KDT "Dinamo"

powerlifting, kdt "Dinamo", pancevo

U subotu, 2. marta, u Domu Kulture u Knjaževcu održano je prvo takmičenje u powerliftingu u 2024.godini koje je bilo međunarodnog karaktera. Za klub dizača tegova Dinamo nastupali su Jovan Bunčić i Danko Ćulibrk. Jovan se takmičio u juniorskoj kategoriji do kg gde je osvojio prvo mesto sa uspešnno savladanih 170 kg. U kategoriji seniora do 120 kg, Danko Ćulibrk osvojio je treće mesto sa uspešno podignutih 175 kg.

Na ovom takmičenju jedan od sudija bio je Vladimir Jović, član Dinama.

Organizator ovog takmičenja bio je lokalni powerlifting i bodybuilding klub Knjaževac uz pokroviteljstvo sportskog saveza grada Knjaževca i powerlifting saveza Srbije.

Naredno takmičenje za koje se Dinamovci intenzivno pripremaju održaće se sledećeg vikenda u Bačkoj Palanci. Reč je o prvenstvu Vojvodine u powerliftingu gde će takmičari takmičiti u sve tri powerlifting discipline, čucnju, benč presu i mrtvom dizanju.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.