Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: GRUPA promovisala svoj rad i najavila učešće na lokalnim izborima (VIDEO) - | K-013 Portal

PANČEVO: GRUPA promovisala svoj rad i najavila učešće na lokalnim izborima (VIDEO)

grupa, komsija a ne partija, pancevo

U subotu je GRUPA održala promociju svog rada i organizacije, predstavljajući svoje članove i ideje. Ova organizacija ozbiljno je najavila svoje učešće na narednim lokalnim izborima, ističući svoju predanost boljoj budućnosti grada.

"Volimo Pančevo. Ovo je naš grad, ovo su naše ulice. Želimo na jedan lep način da vratimo svom gradu i doprinesemo njegovoj boljoj budućnosti. Jedna od najvažnijih stvari za koju brinemo jeste sport, izgradnja terena i uvođenje besplatnih treninga za svu decu u svim sportovima. Dolazi novo vreme", rekao je za K-013 portal Dragan Lemi Mileusnić.

Ova najava pokreće široku pažnju u lokalnoj zajednici, posebno zbog istaknutog fokusa na razvoj sportskih aktivnosti i podršku mladima. Građani Pančeva sa nestrpljenjem očekuju dalje korake koje će GRUPA preduzeti u smeru poboljšanja života u gradu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.