Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Isključenja struje zbog radova na mreži - 22. april - | K-013 Portal

PANČEVO: Isključenja struje zbog radova na mreži - 22. april

Zbog radova na elektromreži u petak, 22. aprila, bez struje će ostati potrošači u Pančevu u sledećim ulicama:

Od 08:00 - 10:00 sati Dimitrija Tucovića - od Ive Kurjačkog do Mihajla Pupina, Ive Kurjačkog parna strana od Dimitrija Tucovića do Karađorđeve, Uroša Predića od Dimitrija Tucovića ka Tamišu
Od 08:00 - 12:00 sati Kajmakčalanska od broja 18 do kraja ulice.
Od 09:00 - 11:00 sati Kralјevića Marka od Maksima Gorkog do Cara Dušana, Cara Lazara od ulice Kralјevića Marka do Vladimira  Žesića - neparna strana i od Kralјevića Marka do Prvomajske - parna strana.
Od 09:00 - 14:00 sati Cara Lazara od ulice Kralјevića Marka do Prvomajske - neparna strana.
Od 10:15 - 12:15 sati Karađorđeva od Mihajla Pupina do OŠ ‚‚Vasa Živković" i kolonija; Uroša Predića; Ive Kurjačkog od Branka Radičevića do Karađorđeve; Mihajla Pupina od Dimitrija Tucovića do Karađorđeve.
Od 12:30 - 14:15 sati Ive Kurjačkog od Karađorđeve do Sinđelićeve, Mihajla Pupina od Svetog Save do Sinđelićeve, Matije Gupca od Svetog Save do Karađorđeve, Svetog Save od Mihajla Pupina do Stevice Jovanovića - parna strana , Svetog Save od Mihajla Pupina do Matije Gupca - neparna strana.

U slučaju vremenskih nepogoda radovi će se odložiti.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.