Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Izmene u režimu saobraćaja za vreme Karnevala - | K-013 Portal

PANČEVO: Izmene u režimu saobraćaja za vreme Karnevala

U Pančevu se u petak i subotu, 16. i 17. juna, održava XV Internacionalni karneval. Kako bi se manifestacija održala po planu doći će do privremenog zatvaranja ulica u centru grada:

Prenosimo vam saopštenje Organizacionog odbora Karnevala Pančevo u celosti:

Zbog programa na centralnoj bini koja će biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle / Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, biće zatvorena ulica Kej Radoja Dakića od ulica Nikola Tesla do ul. Dr Svetislava Kasapinovića, dana 16. i 17.06.2017.god. od 16 časova.

Zbog međunarodne karnevalske povorke, dana 17.06.2017.god. u Pančevu, biće zatvorena ulica Vojvode Radomira Putnika, i to:

- od 15 časova zatvara se deo ulice Vojvode Radomira Putnika od ul.Karađorđeve do ul.Vojvode Petra Bojovića, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike;
- od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, ul. Miloša Trebinjca od ul Miloša Obrenovića do ul. Vojvode R.Putnika, ul. Oslobođenja od kružnog toka do ul. Vojvode R.Putnika.

Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobraćaj će biti zatvorene ulica kojom se povorka kreće , kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode R. Putnika. Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u ul. Miloša Trebinjca.

Molimo stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajući u vidu da se očekuje veliki broj učesnika i posetilaca, molimo sve koje dolaze svojim vozilima da se parkiraju na mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje.

U četvrtak, 15.06.2017.g., molimo vozače da ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini u produžetku ulice Nikole Tesle ka silosu, zbog postavljanja bine.

U subotu, 17.06.2017.g., molimo vozače da ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini kod Železničkog parka i silosa, zbog postavljanja i ispaljivanja vatrometa.

Obaveštavamo ugostiteljske objekte koji posluju na teritoriji grada Pančeva da je Gradonačelnik grada Pančeva, doneo Zaključak kojim se ugostiteljskim objektima odobrava produženje radnog vremena u petak i subotu, 16. i 17. juna 2017. g.odine, do 3.00 časa narednog dana, u okviru gradske manifestacije „Internacionalni karneval Pančevo 2017“.

Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumevanju i podršci da predstavimo naš grad na najbolji način i, kao uvek, budemo dobri domaćini svim gostima i posetiocima koji su u Pančevo dobrodošli !

Organizacioni odbor
KARNEVAL PANCEVO
Udruženje ’’Prijatelji Pančeva’’  - navodi se u saopštenju.

Internacionalni karneval u Pančevu je međunarodna manifestacija od velikog značaja za Republiku Srbiju koja predstavlja različite kulture i karnevalske tradicije iz celog sveta. Kao najveća gradska manifestacija i prvi međunarodni karneval u Srbiji, održava se u organizaciji udruženja ''Prijatelji Pančeva'', pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Grada Pančeva.

Ova manifestacija postala je turistička atrakcija koju poseti više od 100.000 posetilaca sa oko 2.000 učesnika iz preko 10 zemalja. Ove godine Internacionalni karneval u Pančevu će obeležiti 15 godina postojanja i 15 godina međunarodnog karnevala u Srbiji.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.