Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Karatisti KK "Mladost" odlični na prvenstvu Srbije - | K-013 Portal

PANČEVO: Karatisti KK "Mladost" odlični na prvenstvu Srbije

prvenstvo srbije, mladenovac, karate klub mladost, pancevo

Posle kvalifikacija sa prvenstava regiona, najbolji mladi karatisti su se sastali u Mladenovcu na prvenstvu Srbije u katama i borbama, pojedinačno i ekipno. Karate klub „Mladost“ je imao 15 svojih predstavnika u pojedinačnoj  konkurenciji i dve ekipe.

Posle napornih treninga, karatisti Mladosti su dali sve od sebe i postigli sledeće rezultate.

Treće mesto u borbama za dečake rođene 2011 godine je osvojio Vujinović Filip, koji je napravio kontinuitet u osvajanju državnih medalja i otvorio sebi put za nastup na Balkanskom prvenstvu koje se održava u Turskoj. Očekujemo poziv selektora.

Sedam takmičara, posle više pobeda i jedna ekipa u nedostatku sportske sreće je ostalo bez medalje u direktnim mečevima  za mealju, tako da su peta mesta osvojili:

Marinković Sava i Crevar Luka u katama, Kostić Nina, Panić Jovana, Vlajin Gregor, Čogurić Miloš, Mihajlović Lena i ekipa ženskih nada u borbama u sastavu: Kostić Nina, Drljača Danka, Panić Teodora i Marinković Dunja.

Dobar nastup na Državnom prvenstvu su imali i Markov David u katama, Stekulac Strahinja, Vuković Marijan, Računica Nemanja, ali su u veoma dobroj konkurenciji ostali bez plasmana.

Treneri makitan Miloš i Tihomir su zadovoljni borbenošću i kvalitetom svojih boraca, koji su dostojno prezentovali svoju veštinu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS