Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Nadležni nesposobni, ugrožena bezbednost svih učesnika u saobraćaju na raskrsnici kod starog buvljaka - | K-013 Portal

PANČEVO: Nadležni nesposobni, ugrožena bezbednost svih učesnika u saobraćaju na raskrsnici kod starog buvljaka

raskrsnica, stari buvljak, ne rade semafori, prvomajska ulica, bavanistanski put

Već nedelju dana semafori na raskrsnici kod starog buvljaka ne funkcionišu zbog kvara na železničkoj signalizaciji, izazivajući potpuni haos u saobraćaju.

Ovaj kvar samo naglašava duboke probleme infrastrukture i održavanja u gradu, jasno pokazujući nesposobnost nadležnih organa da adekvatno reaguju na vanredne situacije. Kvar na železničkom semaforu ne samo što je izazvao potpunu paralizu drumskog saobraćaja, već je i stvorio opasne uslove koji vode ka ozbiljnim saobraćajnim nesrećama.

Kada dođe do kvara na železničkom semaforu, semafori za drumski saobraćaj automatski se isključuju, što dodatno pogoršava situaciju i izlaže vozače nepotrebnim rizicima. Građani su opravdano ljuti zbog nedostatka preventivnih mera i redovnog održavanja infrastrukture. Nedostatak transparentnosti u vezi sa planovima popravki i nedostatak hitnih mera za ublažavanje problema samo pokazuju nebrigu i nesposobnost nadležnih organa.

Primetno je i odsustvo saobraćajne policije na ovoj raskrsnici, koja bi trebalo da dežura 24 sata, što pokazuje potpunu ravnodušnost prema bezbednosti građana, s obzirom na to da je u pitanju tranzitni deo grada sa visokom frekvencijom saobraćaja.

Građani zahtevaju hitne i dugoročne akcije koje će osigurati bezbednost u saobraćaju, kao i efikasan odgovor na buduće probleme, jer je očigledno da su dosadašnji pristupi nedovoljni i neadekvatni.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.