Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Odličja za Osnovnu školu „Branko Radičević - | K-013 Portal

PANČEVO: Odličja za Osnovnu školu „Branko Radičević

osnovna škola branko radicevic, pancevo

Na 19. međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi” u Novom Sadu, Osnovna škola „Branko Radičević” iz Pančeva je prikazanim rezultatima ostavila iza sebe kolege i učenike iz škola u regionu. Priznanje, Velika zlatna medalja i diploma stigle su u pančevačku školu po treći put zaredom, a ovde kažu to je samo potvrda kvaliteta i zalaganja čitavog kolektiva i učenika, koji su nadmašili konkurentske škole iz Rumunije, Mađarske, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

„Za nas je ova nagrada vrlo značajna jer pre svega vrednuje kvalitet rada ustanove, što potvrđuje i to, da je osvajamo treću godinu zaredom, pre svega zahvaljujući radu naših zaposlenih. Ove godine smo dobili i najvišu ocenu kod spoljnog vrednovanja od strane Ministarstva obrazovanja”, napominje za Politiku Mirko Novović, direktor OŠ „Branko Radičević”, jedne od deset osmoletki u Pančevu, koju krasi i kontinuitet dug gotovo dva veka.

Danas školu pohađa oko 700 učenika sa kojima radi šezdesetak nastavnika i stručnih saradnika, a ovde posebno ističu uspešnu saradnju sa lokalnom i širom zajednicom. Od 2003. godine, Brankova škola je članica Unesko – ASP mreže škola, a od 2011. nosilac je plakete „Škola bez nasilja”.

Međunarodni sajam obrazovanja, koji se svake godine održava u Novom Sadu, namenjen je učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola i okuplja institucije koje predstavljaju više od 500 obrazovnih profila.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS