Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Održan 8. "Sajam sporta u gradu sporta" u Barutani (FOTO) - | K-013 Portal

PANČEVO: Održan 8. "Sajam sporta u gradu sporta" u Barutani (FOTO)

sajam sporta, pancevo, sajam sporta u gradu sporta, park barutana, sportski savez pancevo

U ponedeljak, 27. maja, u parku Barutana u Pančevu, održan je osmi po redu "Sajam sporta u gradu sporta". Manifestacija je privukla veliku pažnju građana, a predivan ambijent parka doprineo je sjajnom ugođaju.

Organizator događaja, Sportski savez Pančevo, uz učešće svih svojih članova, predstavio je većinu sportova koji su aktivni u gradu. Od ranih jutarnjih časova, park je bio ispunjen sportskim rekvizitima i dečjom grajom. Na svakom koraku postavljeni su štandovi klubova i saveza, a iza njih tereni, poligoni i prava borilišta.

sajam sporta 2024 06

Manifestaciju su posetila deca iz svih vrtića i predškolskih ustanova u Pančevu, kao i osnovci. Vesela i radoznala deca su sa oduševljenjem učestvovala u različitim sportskim disciplinama. Slika Sajma sporta bila je dodatno obogaćena takmičenjem "Lige budućih šampiona", organizovanom u saradnji sa Sportskim savezom Srbije, Savezom za predškolski sport Srbije, Savezom za školski sport Pančeva i Gradskom upravom Pančeva. Na poligonu ispred glavne bine, mali Pančevci su se žestoko takmičili.

sajam sporta 2024 14

Novina ove godine bili su đaci reporteri koji su prikupljali informacije, intervjuisali učesnike i organizatore. Učenici OŠ "Branko Radičević" iz Pančeva oduševili su prisutne svojom koreografijom kojom su predstavili sve sportove, a njihovi plesni nastupi dodatno su uljepšali događaj.

sajam sporta 2024 20

Na sajmu su predstavljeni i trkački automobili našeg sugrađanina Dušana Borkovića, kao i vozila saobraćajne policije Pančevo, koja su bila omiljena među najmlađima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.