Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Održan “Dan za odbojku” u Hali Sportova - | K-013 Portal

PANČEVO: Održan “Dan za odbojku” u Hali Sportova

U Pančevu, u hali sportova na Strelištu, održana je akcija “Dan više za odbojku”. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić priključio se akciji „Dan više za odbojku“ koja je danas održana u 149 gradova i mesta u Srbiji.

Udovičić je sa saradnicima posetio halu u Pančevu gde su mladi odbojkaši i odbojkašice simbolično odigrali set do 29 poena i pohvalio incijativu Odbojkaškog saveza Srbije za organizaciju ovakve manifestacije.

„Činjenica da se ova akcija istovremeno održava u skoro 150 gradova i mesta širom Srbije, pokazuje koliko naši građani vole i podržavaju sport! Drago mi je da je akcija prepoznata i na evropskom nivou i da je prešla granice naše zemlje, kao i to da su naši vrhunski sportisti uzeli učešće, jer svojim primerom motivišu decu da se bave odbojkom i sportom uopšte, zadovoljan je Udovičić.

On je istakao da se nada da će ovakvih i sličnih akcija biti više, jer je ovo, kako kaže Udovičić, sjajna prilika da motivišemo mlade da se bave sportom i rekreacijom.

„Iz sveg srca podržavam ovu i sve slične akcije koje za cilj imaju promociju sporta i zdravog načina života, a koje okupljaju veliki broj mladih“, naglasio je Udovičić.

V.J.P.

{gallery}danzaodbojku{/gallery}Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city