Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Predavanje „Da li je život u Srbiji još uvek svetinja – osvrt na želju za stvaranjem novog života i njegovo uništenje abortusom“ u Gradskoj biblioteci - | K-013 Portal

PANČEVO: Predavanje „Da li je život u Srbiji još uvek svetinja – osvrt na želju za stvaranjem novog života i njegovo uništenje abortusom“ u Gradskoj biblioteci

predavanje, dr bojan cakic, gradska biblioteka pancevo

Predavanje „Da li je život u Srbiji još uvek svetinja – osvrt na želju za stvaranjem novog života i njegovo uništenje abortusom“ održaće se u ponedeljak, 15. aprila, u čitaonici Gradske biblioteke s početkom u 19 sati. Predavanje će držati dr Bojan Cakić, kardiolog i koordinator Centra za život.

Centar za život osnovan je kao nepolitičko, nestranačko, nevladino udruženje građana, koje objedinjuje pregaoce i stručnjake iz svih oblasti društvenog života u cilju obezbeđivanja uslova za rađanje dece i stvaranja kulture života, promovisanja stabilnog, trajnog i srećnog života porodice i njenih članova, poštujući pravo na život od samog začeća, a na temeljima pozitivnog viševekovnog iskustva hrišćanskog ustrojstva bračnog i porodičnog života.

Ciljevi i zadaci Centra jesu da u okviru duhovnog, naučno-prosvetnog, kulturnog, javnog, dobrotvornog i informativnog rada doprinese stvaranju svesti o potrebi stvaranja novog života i zaštite života od njegovog začeća, kao i opstanku i preporodu porodice kao osnove za fizički opstanak naroda, društva i države, i preduslova duhovnog i zdravstvenog blagostanja ljudi.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS