Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Predstava „Nečista krv“ 24. aprila u Kulturnom centru - | K-013 Portal

PANČEVO: Predstava „Nečista krv“ 24. aprila u Kulturnom centru

necista krv, kulturni centar panceva, predstava

U dvorani Kulturnog centra Pančeva 24. aprila u 19.30 časova na programu je predstava Narodnog pozorišta Beograd „Nečista krv”, Borisava Bore Stankovića u režiji Milana Neškovića. Uloge tumače Jovana Stojiljković, Nebojša Dugalić, Nataša Ninković, Vuk Kostić, Nela Mihailović, Ljiljana Blagojević, Radmila Živković, Nikola Vujović i Veljko Brđanin.

Karte se mogu kupiti na biletarnici KCP-a po ceni od 2000 dinara.

„Nečista krv” u dramatizaciji maje Todorović i režiji Milana Neškovića predstavlja čitanje vrelog i bujnog, ali ipak sumornog Stankovićevog sveta, sa fokusom na položaj žene i pitanje slobode u jednoj zatvorenoj sredini.

U novoj verziji „Nečiste krvi” nema folklornih elemenata, niti jezika starog Vranja, ali ima svevremene priče ne samo o ljubavi, nego i o strasti, čežnji i patnji, kako ličnoj, tako i porodičnoj.

Svi junaci su zadržali karakteristike koje su imali i kod Bore Stankovića, ali im je dat i „savremeni dodir” kroz govor i situacije u kojima se nalaze.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS