Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Priznanje “Policajac meseca” - Sretenu Stefanoviću i Saši Markoviću - | K-013 Portal

PANČEVO: Priznanje “Policajac meseca” - Sretenu Stefanoviću i Saši Markoviću

Priznanje “Policajac meseca” za ostvarene natprosečne rezultate u januaru danas je uručeno policajcima Sretenu Stefanoviću i Saši Markoviću u sedištu Južnobanatskog upravnog okruga u Gradskoj upravi grada Pančeva.

Saša Levnajić, zamenik gradonačelnika Pančeva uručio je priznanje „Policajac meseca“ za januar policajcu Sretenu Stefanoviću, pripadniku Policijske uprave Pančevo, koji je ostvario natprosečne rezultate u suzbijanju kriminaliteta i borbi za očuvanje javnog reda i mira na teritoriji grada Pančeva.

Tom prilikom zamenik gradonačelnika Saša Levnajić izjavio je da je posao policajca izuzetno težak i odgovoran posao, nije ga lako raditi, zahteva brojna odricanja, koja je Sreten Stefanović više puta dokazao da je spreman to da pruži.

“Iz tog razloga grad želi da mu na ovaj simboličan način ukaže ovo priznanje i da ga podrži da nastavi da časno i profesionalno radi svoj posao, a takođe, da damo podstrek svim ostalim pripadnicima Policijske uprave da nastave da rade svoj posao, s obzirom na to da postoji neko ko to prati i ko će to umeti da prepozna, a grad Pančevo je tu da podrži rad, čast i poštenje, rekao je Levnajić.

I načelnik Južnobanatskog upravnog okruga dr Zoran Tasić dodelio je danas nagradu „Policajac meseca“ za Južnobanatski okrug policajcu Saši Markoviću.

“Ono što je jako bitno je da se ova tendencija nastavlja, ne samo na teritoriji Južnobanatskog okruga kao institucije, već i samog grada Pančeva i ostalih policijskih stanica na teritoriji Južnog Banata. Kao što sam rekao više puta, ovo bi trebalo da bude podstrek svim ostalim policajcima da svoj posao obavljaju časno i pošteno i da se sledećeg meseca ovde pojavi neki drugi policajac sa izuzetnim rezultatima, rekao je Tasić.

Nagrađeni policajac Sreten Stefanović pohvalio je svoje kolege.

Posao policajca je pre svega timski rad policijskih službenika i operativaca, bez kojih ja danas ne bih bio nagrađen, rekao je Stefanović i zahvalio Gradskoj upravi, Južnobanatskom okrugu i Policijskoj upravi na nagradi i na tome što je taj rad i trud njega i njegovih kolega prepoznat.

Policajac Saša Marković rekao je da su u januaru imali mnogo posla, na teritoriji čitavog Južnobanatskog okruga i da je posao zahtevan i težak.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.