Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: "Rolling Hunter" - bajka koja traje - | K-013 Portal

PANČEVO: "Rolling Hunter" - bajka koja traje

rolling hunter, kosarka, pancevo

Grupa Pančevaca, košarkaša, već više od jedne decenije, tačnije od 2011. godine, igra zajedno košarku. Igrali su razne lige, razna takmičenja, samoorganizovani iz čiste ljubavi prema košarci.

Baza ove ljubavi prema sportu jeste njihovo odrastanje u KK Rolling Hunter, vremenom su im se pridodavali i momci uglavnom iz KK Pivot-a.

Ovo je jedna lepa sportska priča, reklo bi se pomalo i bajkovita, jer je u osnovi svega ljubav prema sportu, košarci i druženju. Sada su blizu 40-tih godina, igraju Relax ligu i među najboljim su ekipama iako su protivnici uglavnom znatno mlađi. Po stilu igre podsecaju na Argentinu ili na madridski Atletiko u fudbalu, jer iako je sve rekreacija i druženje, vole da pobede.

 "Volimo košarku, međusobno smo pravi prijatelji. Cilj nam je da odigramo Kup Srbije, kako bismo probali da ukrstimo koplja sa Zvezdom ili Partizanom na zvaničnoj utakmici. Šalimo se malo, ali ne planiramo da prestanemo sa ovom aktivnošću iako dostižemo fizičke limite lagano. Pančevo je košarkaški grad i mi smo istinski dokaz toga. Nadamo se da će nove generacije slediti naš primer. To bi značilo da smo uspeli", rekao je za K-013 portal Stefan Đorđević jedan od pokretača lepe sportske price.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS